•   +385 (0)35 361 947
  • info@arr-sintagma.hr

nat1Središnji državni ured za demografiju i mlade objavio je Pilot projekt javnog poziva jedinicama lokalne samouprave za sufinanciranje provedbe edukativnih, kulturnih i sportskih aktivnosti djece predškolske dobi i djece od I. do IV. razreda osnovne škole

Prihvatljivi prijavitelji su jedinice lokalne samouprave. Aktivnosti su prihvatljive za financiranje ako je njihovo trajanje najmanje 8 mjeseci.

Prihvatljive aktivnosti

zazeli 1024x683Konzultantska kuća SINTAGMA pružila je stručnu pomoć svojim klijentima za izradu projektnih prijedloga koji su uspješno prijavljeni na poziv „ZAŽELI – PREVENCIJA INSTITUCIONALIZACIJE“, te su odobrena sredstva ukupne vrijednosti 5.552.500,00 EURA.

Cilj projekata je povećanje socijalne uključenosti i prevencija institucionalizacije ranjivih skupina osiguravanjem dugotrajne skrbi, pružanje usluge potpore i podrške u svakodnevnom životu starijim osobama i osobama s invaliditetom. Partneri na projektu su Jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave, Neprofitne organizacije koje imaju predviđeno djelovanje vezano uz obavljanje socijalne djelatnosti, Ustanove koje imaju registriranu djelatnost pružanja usluga starijim osobama i/ili osobama s invaliditetom.

 

 

Cilj našeg djelovanja je razvoj gospodarstva, što ostvarujemo kroz programsko i projektno planiranje, strateško planiranje, investicijsko planiranje, edukaciju te marketing i promociju. U realizaciji tog cilja usko surađujemo s jedinicama lokalne samouprave, javnim ustanovama i institucijama, privatnim sektorom i gospodarstvenicima te neprofitnim sektorom.

Reference

Kontakt

Pročitajte više o našim obavijestima o privatnosti. www.arr-sintagma.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više