•   +385 (0)35 361 947
  • info@arr-sintagma.hr

vodovod kolazVodovod zapadne Slavonije d.o.o. je proveo projekt izgradnje uređaja za pročišćavanje otpadnih voda (UPOV) aglomeracije Nova Gradiška u sklopu projekta „Razvoj vodno komunalne infrastrukture Nova Gradiška – 2. faza“ ukupne vrijednosti 143 milijuna kuna.

Projekt je sufinancirala Europska unija iz Kohezijskog fonda. UPOV je projektiran na treći stupanj pročišćavanja, što znači da se, uz uklanjanje grubih čestica, pijeska i masti, iz otpadne vode uklanjaju dušik i fosfor. Realizacijom ovog projekta svi će stanovnici imati pristup zdravstveno ispravnoj vodi, a otpadna voda će biti zbrinuta u skladu seuropskim standardima i direktivama.

Konzultantska tvrtka SINTAGMA angažirana je za provedbu vidljivosti navedenog projekta kao vanjski suradnik. Sintagma trenutno iste uslugepruža na još 9 projekata sufinanciranih u okviru Europskih strukturnih i investicijskih fondova

natj sportske gradevinePredmet Javnog poziva je dostava projektnih prijedloga za financiranje ili sufinanciranje izgradnje, obnove, održavanja, opremanja i rekonstrukcije sportskih građevina od interesa za razvoj sporta za pojedini sport ili skupine sportova.

Projektni prijedlog može biti nominiran u jedno od osam programskih područja sportskih građevina, a Ministarstvo će sufinancirati najbolje ocijenjene projektne prijedloge po programskim područjima:

- nogometno igralište prirodna trava/veliko,
- nogometno igralište umjetna trava/veliko,
- sportska dvorana,
- vanjsko sportsko igralište,
- atletska staza,
- teniski teren,
- ostalo,
- posebno programsko područje – outdorfitness/street workout i vanjsko nogometno igralište umjetna trava/malo

nat.tur.infraPredmet Poziva

Građenje i opremanje javne turističke infrastrukture te podizanje kvalitete postojeće javne turističke infrastrukture po načelima održivog razvoja.

Prihvatljivi prijavitelji su jedinice područne (regionalne) samouprave. Ukupan raspoloživ iznos bespovratnih sredstava za dodjelu osiguran je u Državnom proračunu u iznosu od 1.450.000,00 EUR.

U sklopu ovog Poziva najviši iznos bespovratnih sredstava koji se može dodijeliti po pojedinom projektu iznosi 69.000,00 EUR. Ministarstvo sufinancira 100% opravdanih/prihvatljivih troškova provedbe pojedinačnog projekta.

dj. igralistaSredišnji državni ured za demografiju i mlade objavio je Javni poziv za prijavu projekata usmjerenih uređenju i opremanju dječjih igrališta na javnim površinama jedinica lokalne samouprave.

• Za jedinice lokalne samouprave razvrstane od I do IV. skupine prema indeksu razvijenosti osiguran je iznos od 450.000,00 EUR
• Za jedinice lokalne samouprave razvrstane od V. do VIII.. skupine prema indeksu razvijenosti osiguran je iznos od 350.000,00 EUR

 

 

Cilj našeg djelovanja je razvoj gospodarstva, što ostvarujemo kroz programsko i projektno planiranje, strateško planiranje, investicijsko planiranje, edukaciju te marketing i promociju. U realizaciji tog cilja usko surađujemo s jedinicama lokalne samouprave, javnim ustanovama i institucijama, privatnim sektorom i gospodarstvenicima te neprofitnim sektorom.

Reference

Kontakt

Pročitajte više o našim obavijestima o privatnosti. www.arr-sintagma.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više