•   +385 (0)35 361 947
  • info@arr-sintagma.hr

bic. staza PuscaNedavno je u Općini Pušća upriličena završna konferencija projekta vrijednog preko 1 milijun eura, a na čijoj su provedbi radili djelatnici tvrtke Sintagma consulting.

Naime, završena je izgradnja biciklističko pješačka staze uz potok Lužnicu koja povezuje Grad Zaprešić i Općinu Pušća. Staza je duga 5,2 kilometara, a troškovi izgradnje u iznosu od 1,1 milijun eura financirani su sredstvima Kohezijskog fonda Europske unije i u partnerstvu s Gradom Zaprešićem. Novoizgrađena dionica staze nastavlja se na već izgrađenu biciklističko pješačku stazu kroz grad Zaprešić čime je ova biciklistička infrastruktura usklađena s postojećom mrežom biciklističke infrastrukture i omogućava kontinuitet biciklističkog putovanja povezujući mjesta u UA Zagreb u smislenu cjelinu.

Konzultantska tvrtka SINTAGMA kao vanjski suradnik na spomenutom projektu, nakon uspješne prijave, sudjelovala je u administrativnom upravljanju projektom, organiziranju provedbe projektnih aktivnosti, koordinaciji i praćenju projekta, provedbi komunikacije s ugovornim tijelima, pripremi narativnih i financijskih izvještaja i dr. Fotografija: Izvor: 01portal.hr / Autor: Dražen Mufić

jn sintagmaSintagmin stručni tim u 2023. godini uspješno je proveo više od 400 postupaka javne nabave radova, robe i usluga u ukupnoj vrijednosti većoj od 70 milijuna eura.

Budući da provedba projekata financiranih iz EU sredstava, kao jedna od primarnih djelatnosti Sintagme, uključuje i provedbu postupaka javne nabave što podrazumijeva i veći broj korisnika iste, Sintagma dugi niz godina osigurava tim profesionalnih ljudi sa iskustvom u svim fazama procesa pripreme i provođenja postupaka javne nabave.

Kontinuiranim praćenjem promjena na tržištu, brzom i točnom izradom dokumentacije o nabavi, učinkovitom i zakonitom provedbom postupaka javne nabave koji ne podliježu financijskim korekcijama od strane nadležnih tijela te niti jednim izgubljenim žalbenim postupkom, Sintagma je osigurala povjerenje kod velikog broja javnih i sektorskih naručitelja iz različitih područja djelovanja.

Veliki broj do sada uspješno provedenih postupaka javne nabave svih vrsta, ali i velik broj postupaka koji su trenutno u pripremi i provedbi, pokazatelji su kvalitetnog dugogodišnjeg iskustva i kontinuiranog usavršavanja stručnog tima koji će i dalje raditi na nadogradnji postojećih znanja i vještina.

Ožujak 28, 2024

Sretan Uskrs!

cestitka uskrs 2024 3

projekt sufinanciranjeMinistarstvo regionalnoga razvoja i fondova Europske unije objavilo je Javni poziv za sufinanciranje provedbe EU projekata na regionalnoj i lokalnoj razini u 2024. godini prema Programu sufinanciranja provedbe EU projekata na regionalnoj i lokalnoj razini u financijskom razdoblju 2021.-2027.

Pravo podnośenja Zahtjeva za sufinanciranje provedbe EU projekta imaju:
• jedinice lokalne i podrućne (regionalne) samouprave,
• pravne osobe u isključivom vlasništvu ili suvlasništvu jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave (samo za svoje ime i za svoj račun),
• ustanove čiji su jedini osnivači jedinice lokalne i područne (regionalne) samouprave, uključujući i vatrogasne zajednice, javne vatrogasne postrojbe i dobrovoljna vatrogasna društva u skladu s člancima 17., 31. i 36. Zakona o vatrogastvu ("Narodne novine", broj 125/19, 114/22) u sklopu natječaja Programa ruralnog razvoja 2014.-2020.,

Stranica 1 od 56

 

 

Cilj našeg djelovanja je razvoj gospodarstva, što ostvarujemo kroz programsko i projektno planiranje, strateško planiranje, investicijsko planiranje, edukaciju te marketing i promociju. U realizaciji tog cilja usko surađujemo s jedinicama lokalne samouprave, javnim ustanovama i institucijama, privatnim sektorom i gospodarstvenicima te neprofitnim sektorom.

Reference

Kontakt

Pročitajte više o našim obavijestima o privatnosti. www.arr-sintagma.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više