•   +385 (0)35 361 947
  • info@arr-sintagma.hr
Srijeda, 06 Veljača 2019 10:40

Preko četiri milijuna kuna za izgradnju infrastrukture u gospodarskoj zoni

zona jastrebarskoProteklih dana od Središnje agencije za financiranje i ugovaranje programa i projekata Europske unije stigao je pozitivan odgovor na prijavljeni projekt. Naime Ministarstvo gospodarstva, poduzetništva i obrta objavilo je Javni poziv „Razvoj infrastrukture poduzetničkih zona“ s ciljem razvoja i poboljšanja kvalitete dostupnosti infrastrukture postojećih poduzetničkih zona kroz poticanje ulaganja u infrastrukturu u područjima gdje postoji potreba za gradnjom nove, unapređenjem ili proširenjem postojeće zajedničke infrastrukture postojećih zona s ciljem privlačenja investicija i stvaranja mogućnosti za otvaranje novih radnih mjesta.

Djelatnici Konzultantske kuće Sintagma radili su na pripremi prijedloga projekta pod nazivom "Izgradnja zajedničke osnovne i zelene infrastrukture u Gospodarskoj zoni Jalševac u Gradu Jastrebarsko". Projekt je ocijenjen velikim brojem bodova te je sintagminom klijentu odobreno 4.170.759,19 kuna. Ukupna vrijednost projekta iznosi 6.416.552,61 kuna.

 

 

Cilj našeg djelovanja je razvoj gospodarstva, što ostvarujemo kroz programsko i projektno planiranje, strateško planiranje, investicijsko planiranje, edukaciju te marketing i promociju. U realizaciji tog cilja usko surađujemo s jedinicama lokalne samouprave, javnim ustanovama i institucijama, privatnim sektorom i gospodarstvenicima te neprofitnim sektorom.

Reference

Kontakt

Pročitajte više o našim obavijestima o privatnosti. www.arr-sintagma.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više