•   +385 (0)35 361 947
  • info@arr-sintagma.hr
Utorak, 07 Svi 2024 13:27

Provedba projekta vrijednog gotovo 3 milijuna eura

vrtic jakovljeNa Javni Poziv na dodjelu bespovratnih sredstava Izgradnja, dogradnja, rekonstrukcija i opremanje predškolskih ustanova, djelatnici Sintagme uspješno su prijavili novi projekt za svog klijenta.

Naime, Sintagmini djelatnici radili su na pripremi prijedloga projekata;Izgradnja dječjeg vrtića u Jakovlju. Nakon završene evaluacije projektnog prijedloga u okviru spomenutog Poziva, ministarstvo je donijelo Odluku o financiranju te je navedeni projekti udovoljio kriterijima poziva. Svrha Poziva je osigurati infrastrukturne i materijalne kapacitete za povećanje dostupnosti ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja u Republici Hrvatskoj.

Projekt izgradnje dječjeg vrtića, vrijedan je 2.970.592,15 milijuna eura s PDV-om, a jedan dio bespovratnih sredstava osiguran je iz Nacionalnoga plana oporavka i otpornosti.

Nastavno na dosadašnju izvrsnu suradnju, djelatnici tvrtke SINTAGMA CONSULTING i na ovom će projektu sudjelovati u administrativnom upravljanju projektom, organiziranju provedbe projektnih aktivnosti, koordinaciji i praćenju projekta, provedbi komunikacije s ugovornim tijelima, pripremi narativnih i financijskih izvještaja i dr.

 

 

Cilj našeg djelovanja je razvoj gospodarstva, što ostvarujemo kroz programsko i projektno planiranje, strateško planiranje, investicijsko planiranje, edukaciju te marketing i promociju. U realizaciji tog cilja usko surađujemo s jedinicama lokalne samouprave, javnim ustanovama i institucijama, privatnim sektorom i gospodarstvenicima te neprofitnim sektorom.

Reference

Kontakt

Pročitajte više o našim obavijestima o privatnosti. www.arr-sintagma.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više