•   +385 (0)35 361 947
  • info@arr-sintagma.hr
Četvrtak, 27 Srpanj 2023 11:09

Završen projekt vrijednosti gotovo 200.000 eura

gdckngU Novoj Gradiški održana je završna konferencija za medije projekta "Program zapošljavanja žena u općinama Davor, Dragalić i Vrbje faza III".

Hrvatski Crveni križ - Gradsko društvo Crvenog križa Nova Gradiška ovim je projektom osiguralo nova radna mjesta nezaposlenim osobama s područja tri općine, te stanovnicima starije životne dobi osigurala pružanje besplatne pomoći u svakodnevnim obavezama, kao i dobavu kućnih potrepština.

Ukupna vrijednost projekta je 196.854,47 Eura. Korisnik je Hrvatski Crveni križ - Gradsko društvo Crvenog križa Nova Gradiška. Kroz projekt bilo je zaposleno 30 žena koje su 6 mjeseci brinule za 180 starijih i nemoćnih osoba s područja Općina Davor, Dragalić i Vrbje.

Projekt se provodio u cilju uključivanja žena u nepovoljnom položaju na tržište rada kroz zapošljavanje u lokalnoj zajednici, kako bi se osnažio i unaprijedio njihov radni potencijal i smanjio rizik od siromaštva, te ujedno potaknula socijalna uključenost i povećala razina kvalitete života krajnjih korisnika

Tvrtka SINTAGMA CONSULTING kao vanjski suradnik na spomenutom projektu sudjelovala je u izradi projektnih izvještaja tijekom trajanja projekta. Provodila komunikaciju s ugovornim tijelima: Ministarstvom rada i mirovinskog sustava i Hrvatskim zavodom za zapošljavanje, te sudjelovala u poslovima vidljivosti projekta.

 

 

Cilj našeg djelovanja je razvoj gospodarstva, što ostvarujemo kroz programsko i projektno planiranje, strateško planiranje, investicijsko planiranje, edukaciju te marketing i promociju. U realizaciji tog cilja usko surađujemo s jedinicama lokalne samouprave, javnim ustanovama i institucijama, privatnim sektorom i gospodarstvenicima te neprofitnim sektorom.

Reference

Kontakt

Pročitajte više o našim obavijestima o privatnosti. www.arr-sintagma.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više