•   +385 (0)35 361 947
  • info@arr-sintagma.hr
Petak, 14 Travanj 2023 12:43

Provedba projekata vrijednosti preko šest milijuna eura

klizistaKrajem 2022. i početkom 2023. godine na pozive ministarstva gospodarstva i održivog razvoja i ministarstva mora prometa i infrastrukture, „Hitno obnavljanje pogođenih prirodnih područja kako bi se izbjegli neposredni učinci erozije tla na području grada Zagreba, Krapinsko-zagorske županije, Zagrebačke županije, Sisačko-moslavačke županije, Karlovačke županije, Varaždinske županije, Međimurske županije, Brodsko-posavske županije, Koprivničko-križevačke županije i Bjelovarsko-bilogorske županije“ i „Vraćanje u ispravno radno stanje infrastrukture u području prijevoza oštećene u potresu na području Zagrebačke županije“ Sintagmini djelatnici za svoje klijente pripremili su i prijavili 19 projekata.

Svrha prijavljenih projekata je sanacija klizišta, prometnica i ostale infrastrukture oštećene u potresu, a realizacijom istih osigurat će se uvjeti za normalno prometovanje i svakodnevne aktivnosti stanovništva.

Uz izradu i prijavu projektne dokumentacije, djelatnici Sintagme trenutno rade na poslovima provedbe postupaka javne nabave za izvođenje radova. Uz spomenuto, Sintagma je zadužena i za poslove tehničke pomoći pri provedbi spomenutih projekata, te poslove vezane uz vidljivost projekata.

Vrijednost navedenih projekata iznosi preko šest milijuna eura.

 

 

Cilj našeg djelovanja je razvoj gospodarstva, što ostvarujemo kroz programsko i projektno planiranje, strateško planiranje, investicijsko planiranje, edukaciju te marketing i promociju. U realizaciji tog cilja usko surađujemo s jedinicama lokalne samouprave, javnim ustanovama i institucijama, privatnim sektorom i gospodarstvenicima te neprofitnim sektorom.

Reference

Kontakt

Pročitajte više o našim obavijestima o privatnosti. www.arr-sintagma.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više