•   +385 (0)35 361 947
  • info@arr-sintagma.hr
Četvrtak, 25 Kolovoz 2016 08:30

Strateški program razvoja Općine Pušća 2016. – 2020.

strateski prog razvoja

U srijedu 4. svibnja u Pušći je održan radni sastanak na temu izrade Strateškog programa razvoja Općine Pušća 2016. – 2020. Na sastanku su, uz članove radne skupine, sudjelovali i načelnica Općine Pušća Anđela Cirkveni, donačelnica Štefanija Gorupec, te direktorica konzultantske kuće Sintagma Senka Vranić, dipl.oec.

Izradom spomenutog dokumenta bit će određen smjer razvoja Općine Pušća do 2020. godine, te će se definirati potencijali i mogućnosti kroz ciljeve i prioritete razvoja cijelog područja općine. Strategija će biti podloga i osnova za nominiranje projekata općine, privatnih poduzetnika, OPG-ova i udruga za nacionalne i EU izvore financiranje projekata.

 

 

Cilj našeg djelovanja je razvoj gospodarstva, što ostvarujemo kroz programsko i projektno planiranje, strateško planiranje, investicijsko planiranje, edukaciju te marketing i promociju. U realizaciji tog cilja usko surađujemo s jedinicama lokalne samouprave, javnim ustanovama i institucijama, privatnim sektorom i gospodarstvenicima te neprofitnim sektorom.

Reference

Kontakt

Pročitajte više o našim obavijestima o privatnosti. www.arr-sintagma.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više