•   +385 (0)35 361 947
  • info@arr-sintagma.hr
Srijeda, 16 Rujan 2020 09:19

Javna nabava u okviru programa "Zaželi"

zazeli sodolovciOsim dugogodišnjeg iskustva u izradi projektnih prijava i provedbi projekata financiranih u sklopu Poziva "Zaželi – program zapošljavanja žena", Sintagmin tim posjeduje i stručno iskustvo u pripremama i provedbama postupaka javne nabave u sklopu navedenih projekata.

Jedan od uspješno provedenih postupaka je postupak nabave kućanskih i higijenskih potrepština za krajnje korisnike Projekta Zaželi bolji život u općini Šodolovci, koji se financira iz Europskog socijalnog fonda, Operativni program "Učinkoviti ljudski potencijali" 2014-2020.

Po uspješnom završetku postupka javne nabave sklopljen je Ugovor između Općine i isporučitelja Libro d.o.o., a vrijednost ugovorene robe iznosi 204.422,00 kn.

 

 

Cilj našeg djelovanja je razvoj gospodarstva, što ostvarujemo kroz programsko i projektno planiranje, strateško planiranje, investicijsko planiranje, edukaciju te marketing i promociju. U realizaciji tog cilja usko surađujemo s jedinicama lokalne samouprave, javnim ustanovama i institucijama, privatnim sektorom i gospodarstvenicima te neprofitnim sektorom.

Reference

Kontakt

Pročitajte više o našim obavijestima o privatnosti. www.arr-sintagma.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više