•   +385 (0)35 361 947
  • info@arr-sintagma.hr
Četvrtak, 14 Svi 2020 08:44

ZAVRŠNA KONFERENCIJA PROJEKTA "IZGRADNJA I OPREMANJE RECIKLAŽNOG DVORIŠTA NA PODRUČJU OPĆINE REŠETARI"

Jučer jeIMG 0528 u Općini Rešetari održana završna konferencija projekta „Izgradnja i opremanje reciklažnog dvorišta na području Općine Rešetari“.

Ukupna vrijednost projekta iznosi 5.174.904,38 kuna, a isti je sufinancirala Europska unija iz Kohezijskog fonda u sklopu Operativnog programa Konkurentnost i kohezija 2014.-2020.

U sklopu navedenog projekta, Sintagma pruža usluge promidžbe i vidljivosti projekta koje uključuju grafičku pripremu privremene i trajne informacijske ploče projekta, osmišljavanje i grafičku pripremu informativnog sadržaja za letke, brošure, naljepnice i promotivne materijale, izradu posebnog sadržaja o reciklažnom dvorištu na portalu Općine Rešetari, organiziranje objava o projektu u medijima (emitiranje radio emisije, emitiranje TV emisije, objava vijesti na Internet portalima) te druge obvezujuće elemente vidljivosti.

Stručni tim Sintagme za navedeni je projekt uspješno proveo i postupak javne nabave.

Osim usluga vidljivosti na projektu „Izgradnja i opremanje reciklažnog dvorišta na području Općine Rešetari“, Sintagma trenutno iste pruža na još 11 projekata sufinanciranih u okviru Europskih strukturnih i investicijskih fondova.

 

 

 

 

rec naslovna

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG 0533

IMG 0557

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG 0617

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG 0519

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG 0610

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG 0606

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG 0619

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG 0624

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

letak 2 page 0001

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

letak 2 page 0002

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Cilj našeg djelovanja je razvoj gospodarstva, što ostvarujemo kroz programsko i projektno planiranje, strateško planiranje, investicijsko planiranje, edukaciju te marketing i promociju. U realizaciji tog cilja usko surađujemo s jedinicama lokalne samouprave, javnim ustanovama i institucijama, privatnim sektorom i gospodarstvenicima te neprofitnim sektorom.

Reference

Kontakt

Pročitajte više o našim obavijestima o privatnosti. www.arr-sintagma.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Saznajte više